Dehcos

Wendy

Verkeerde producht ontvangen. serum besteld voor mijn dochter. levering duurde meer dan een week. producht niet op voorraad dat kan natuurlijk gebeuren. Echter kreeg ik bericht dat het binnen zou komen, dit doorgeven aan mijn dochter. Ze heeft het pakket ontvangen en gebruikt. Verpakking bij het oudpapier. Een dag later kom ik er achter dat we een potje creme hebben gekregen en geen serum. Creme is al open verpakking weg. niet blij mee dus.

Reactie Dehcos:

Beste Wendy,
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen.
U heeft van ons per abuis een ander – en bovendien duurder – product ontvangen dan u had besteld. Dat is uiteraard onze fout, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.
Naar aanleiding van uw review hebben wij u direct per e-mail benaderd om dit netjes op te lossen. We hebben kosteloos retour aangeboden, inclusief duidelijke retourinstructies.
Hoewel het foutief ontvangen product door u al in gebruik is genomen, zijn we alsnog bereid het retour te nemen om dit voor u correct af te handelen. Helaas heeft u ervoor gekozen hiervan geen gebruik te maken, omdat retourneren volgens u teveel moeite kost.
We blijven uiteraard bereid om dit alsnog voor u op te lossen. Mocht u zich bedenken, dan horen we dat graag.
Team Dehcos

Score voor Dehcos: 1/5