Deskundigheid
Veiligheid
Medewerkers

A.

Ik heb een positieve ervaring met het bedrijf als geheel en de vestiging in Breda in het bijzonder. Carien heeft ruim tijd genomen om helder uitleg te geven, is zeer behulpzaam geweest en denkt met je mee. Ook begrijpt ze goed dat dit voor sommigen een niet alledaagse bezigheid is en behandelt alle vragen geduldig.

Op welke vestiging bent u geweest?

Breda

Als verbeterpunt zou ik de ingang willen noemen; een separate ingang, bijvoorbeeld een achteringang vanaf het parkeerterrein, die meer privacy en gevoel van veiligheid waarborgt zou ik een positieve verandering vinden

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste anoniem, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft om deze review te plaatsen. Fijn dat u verder tevreden bent. Wat betreft een aparte ingang, de huidige situatie is bij ons bekend en zijn in gesprek voor verbetering in de toekomst. Mogen wij u erop wijzen dat onze beveiliging en toezicht nog steeds gehandhaafd wordt. Indien u een overstap naar een dichtstbijzijnde andere vestiging wilt bespreken zijn wij u graag telefonisch via 088-7445555 verder van dienst. Hopende u tot die tijd in Breda verder te mogen helpen bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis.

Score voor De Nederlandse Kluis: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja