Veiligheid
Medewerkers

Baas

Heel netjes ontvangen en op mijn vragen correct gereageerd. Medewerker heeft mij op lijst geplaatst voor kluis in Amstelveen.

Op welke vestiging bent u geweest?

Amsterdam

Ik vernam bij mijn bezoek bij toeval dat er inmiddels ook een vestiging van jullie in Amstelveen is geopend. Het had mijns inziens wel getuigd van klantvriendelijkheid als de klanten uit Amstelveen, zoals ondergetekende, als eerste waren benaderd met de vraag of ze belangstelling hadden om over te stappen. Ik hoop nu spoedig te horen dat er een kluis voor mij beschikbaar is.
Vr.gr. mw. Baas.

Reactie De Nederlandse Kluis:

Beste mevrouw Baas, hartelijk dank dat u de moeite genomen heeft voor een review. Fijn dat u ons positief beoordeeld. In antwoord op uw verbeterpunt. Helaas is het niet haalbaar dat iedere bestaande klant op een zelfde moment komt overstappen. Wegens de zeer grote interesse hebben wij ervoor gekozen om met een wachtlijst te werken. Deze verdeling is niet alleen eerlijk maar hangt ook samen met de beschikbaarheid van het type kluis. Zodra het mogelijk is wordt u door ons benaderd om een afspraak in te plannen voor de overstap. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijk groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Score voor De Nederlandse Kluis: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja