Het is erg afstandelijk waarschijnlijk door het corona-virus. Streng maar begrijpelijk door de risico's die het personeel loopt. Echter het moeten vertellen wat de kluisinhoud is staat me erg tegen.
Op welke vestiging bent u geweest?
Rijnsburg
nvt
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wij blijven inderdaad onze maatregelen aanpassen omtrent het coronavirus afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Mocht u op de hoogte willen blijven van de meest actuele maatregelen dan kunt u kijken op https://www.denederlandsekluis.nl/corona/
Wat betreft de vragen die u gesteld zijn aangaande het gebruik van de kluis: wij zijn sinds januari bij wet verplicht deze vragen aan onze klanten te stellen. Dit heeft te maken met Europese wetgeving om het witwassen van geld en het financieren van terrorisme te voorkomen (Wwft). De informatie die u opgeeft is voor ons personeel niet inzichtelijk en wij zullen deze informatie natuurlijk niet delen met derden tenzij wij daar wettelijk toe verplicht zijn. Mocht u nog vragen hebben aangaande deze wetgeving dan kunt u ons bellen op 088 744 55 55 of mailen naar info@denederlandsekluis.nl.
Marieke