Ik werd zeer goed opgevangen in uw filiaal Den Haag. Reshma, een hele vriendelijke dame die mij een rondleiding en uitleg gaf en zeer deskundig was en wist waarover zij had. Alle vragen die ik had werd heel netjes beantwoord. Ze was ook heel geduldig en service gericht. Fijn zo een dame die weet wat service en klantgericht is. Manuela en Kyrtan waren zeer vriendelijke medewerkers.
Op welke vestiging bent u geweest?
Den Haag
Zaterdags open
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad bij uw bezoek aan de Nederlandse Kluis. We zullen uw complimenten doorzetten naar onze collega's.
Wat betreft onze openingstijden: deze worden gebaseerd op het bezoekersaantal van de betreffende vestiging. Wanneer we merken dat deze drukker bezocht wordt zullen we de tijden opnieuw gaan bekijken en wellicht verruimen. Momenteel is dit echter nog niet aan de orde. Wel zou u eventueel over kunnen stappen naar een van onze andere vestigingen die ruimere openingstijden heeft. Als u hier meer informatie over wilt ontvangen kunt u ons bellen op 088 744 55 55.
Marieke