Wel heel duur! 3x de prijs van mijn ING-kluisje.
Op welke vestiging bent u geweest?
Enschede
Kleinste type kluis ontbreekt. Dat moet toch beter!
Reactie De Nederlandse Kluis:
Geachte heer,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons van een review te voorzien. We zijn altijd erg blij met de feedback van onze klanten omdat dit ons helpt om onze dienstverlening te verbeteren.
Wat betreft uw verbeterpunten:
U benoemt dat onze huurprijs hoger ligt dan u gewent bent van uw bank. Dit klopt, aangezien banken de kluishuur altijd hebben gezien als een extra dienst voor hun klanten en hier geen winst op maken, zodoende hebben ze de kluizen lang voor een lage prijs verhuurd. De banken behalen hun winst op hun andere producten zoals onder andere de betaalrekening. Hierdoor lopen de banken vaak verlies op de kluizen en dit is ook een van de redenen dat ze er nu bijna allemaal mee stoppen.
Wij hebbende hoogst mogelijke veiligheidsgraad in Nederland: categorie 4+. Dit brengt een prijskaartje met zich mee aangezien de vele veiligheidsmaatregelen die wij moeten treffen erg kostbaar zijn. Aangezien de kluizen ons enige product zijn kunnen wij de kluishuur dan ook niet zo laag aanbieden als de banken deden. Wij snappen dat dit voor de klanten van de banken die gedwongen worden om een alternatief te zoeken erg vervelend is. Daardoor bieden wij deze klanten een instapkorting.
Doordat landelijk alle banken stoppen met het verhuren van kluizen zien wij een grote toename in het aantal mensen dat bij ons een kluis wil huren. Hierdoor kan het zijn dat sommige types kluizen (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. Waar mogelijk plaatsen wij kluizen bij en wanneer dit niet kan zullen wij altijd proberen u een passend alternatief te bieden.
Hopelijk heeft bovenstaande uitleg wat meer duidelijkheid gegeven aangaande uw verbeterpunten. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag. U kunt ons bereiken op 088 744 55 55 of via de mail: info@denederlandsekluis.nl
Marieke