Hoofdingang is 3 maanden gesloten en de zijdeur is makkelijk binnen te komen. Geen beveiligers aanwezig en met één knop kan je naar binnen. Na afloop wou ik een kla ht indienen en de klanten service medewerkster heeft gewoon zonder pardon opgehangen nadat ze hoorde "ik wil een klacht indienen". Zeer onprofessionele bedrijf terwijl je met je toekomst er naar toe gaat. Dit heeft mij een onveilige gevoel gegeven en als dit niet opgelost wordt ben ik noodgedwongen om een andere opslagplaats te vinden. Geen beveiligers en met makkelijke ingang is direct een 1 ster voor mij.
Op welke vestiging bent u geweest?
Amsterdam
Geen beveiligers is een no go voor mij.
Reactie De Nederlandse Kluis:
Beste heer/mevrouw Sami, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw bezoek aan onze vestiging in Amsterdam u een onveilig gevoel heeft gegeven en dat u daarnaast geen prettige ervaring heeft gehad met onze klantenservice.
Graag willen wij toelichten dat vanwege de verbouwing van de centrale hal in Amsterdam wij tijdelijk, gedurende enkele maanden, geen gebruik kunnen maken van onze gebruikelijke aanmeldbalie en hoofdingang. Om onze klanten in deze periode toch toegang te blijven bieden tot hun kluis, zijn wij genoodzaakt onze voormalige entree — die wij in het verleden ook standaard gebruikten — tijdelijk weer in gebruik te nemen.
Wij willen benadrukken dat deze entree, net als al onze andere entrees binnen De Nederlandse Kluis, volledig voldoet aan alle geldende veiligheidseisen. Daarnaast staat uiteraard de locatie 24/7 onder cameratoezicht, zodat wij de veiligheid van onze klanten en hun waardevolle eigendommen kunnen blijven waarborgen.
Wij begrijpen echter goed dat deze tijdelijke situatie anders aanvoelt dan u van onze vestiging in Amsterdam gewend bent. Vanuit onze ervaring met andere vestigingen, waar vergelijkbare toegang situaties bestaan, kunnen wij u verzekeren dat de veiligheid op geen enkele wijze in het geding is, ook al kan het in de beleving anders overkomen.
Daarnaast willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor uw ervaring met onze klantenservice. Dit is absoluut niet de manier waarop wij met onze klanten omgaan of wensen om te gaan. Wij nemen uw signaal serieus en zullen dit intern verder onderzoeken.
Wij hopen u hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven en hopen u uiteraard zo snel mogelijk weer via onze vernieuwde hoofdingang te mogen verwelkomen. Indien u verder persoonlijk contact verwacht over uw klacht verzoeken wij u om ons via e-mail te benaderen op info@denederlandsekluis.nl met uw volledige naam en e-mailadres die bij ons opgegeven zijn. Met vriendelijke groet, De Nederlandse Kluis