van der Velde

Ronduit teleurstellend. Online een bestelling isolatieplaten gedaan. Bedrag rond de 100 euro. Tape erbij. Vervolgens bestelling betaald en ik zie op de factuur verzendkosten van 90 euro. 's Avonds geappt met de klantenservice om de bestelling te laten ophalen. Het was me niet duidelijk dat het een afstand van 25km was. De volgende dag vòòr openingstijd een mail gestuurd naar de klantenservice met hetzelfde verzoek. Kreeg ik aan het eind van de dag een bericht dat het pakket al in de vrachtwagen stond en dat dat niet meer veranderd kon worden. Zelf maar gebeld en daar door een medewerker zonder enig begrip of gevoel afgeserveerd. Wat ik anders had kunnen doen dan reclameren. Via app of telefoon lukt het gewoon niet. Echt slecht opgepakt door dit bedrijf.

Informatie op de website. Maar vrachtkosten zijn niet zichtbaar en staan niet duidelijk aangegeven. Heel naar gevoel over. Nog steeds trouwens.

Maak duidelijker zichtbaar welke kosten er gerekend worden bij een online bestelling. Dit riekt naar misleiding.

Reactie De Isolatieshop:

Beste klant,
Allereest betreuren wij de gang van zaken en nemen wij dit mee in het verbeteren van onze service. Wij willen je er echter toch op wijzen dat onze verzendkosten en vrachtwagen tarieven gedurende het bestelproces expliciet en transparant worden getoond. Naar ons inzien kan hier dan ook geen verrassingselement inzitten.
Team Isolatieshop

Score voor De Isolatieshop: 0.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee