Maanden na de boeking maar nog ruim voor de start van de Cruise bleek dat we een totaal andere route in de Carribean zouden gaan varen dan door ons definitief geboekt op 29-4-2026. Bij telefonisch contact werd de door Cruisetravel gemaakte fout meteen onderkend en werd beloofd dat er snel weer
teruggebeld zou worden. Dat gebeurde ook. Voorgesteld werd dat we zelf een alternatieve cruise via Cruisetravel zouden kunnen zoeken.
I.p.v. Cruisetravel vonden we de door ons bedoelde reis zelf met een vertrekdatum die nu 12 dagen eerder ligt. Dat had Cruisetravel ook zelf kunnen voorstellen!?
In goed en plezierig overleg heeft Cruisetravel daarna alles omgeboekt naar de door ons gevonden eerdere cruise datum.
Door de wijziging moesten wij overigens wel nogal wat zaken opnieuw regelen in de privésfeer.
De contacten met de Cruisetravel -medewerkers verliepen prettig.
Reactie Cruise Travel:
Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Fijn om te horen dat het contact met onze medewerkers zo prettig verliep en dat alles in goed overleg kon worden omgeboekt naar de gewenste reisdatum. We waarderen uw vertrouwen en wensen u alvast een prachtige cruise toe.
Team Cruise Travel