Carglass

Rob Wallaart

Prima en snelle service, reclame vervangen

Uw ervaring

Alhoewel ik de reclame van carglass verschrikkelijk vind met die gladjanus-hoofden, koos ik eerst voor autotaal en een andere grote, 123 glas of zoiets.
Maar Carglass kon binnen twee dagen het geheel regelen, sneller dan de anderen, dus daar naar toe gegaan, Amsterdam West.
Top Service, aardige mensen, hadden het al via de verzekering geregeld, kon ook tot de volgende dag even de auto laten staan, kortom... helemaal goed. Schoon, zag er allemaal tiptop en professioneel uit.

Maar wel svp: ander reclame-bureau kiezen, ik heb zelf ook wel hele goede ideeën voor top-reclames: gewoon hoe zo'n ster of grote scheur ontstaat, eigen ervaring met een balk door de ruit door een heuveltje in de weg, en dan komt er in mijn reclame meteen zo'n carglass bestelbus aan die je lans de kant ergens op een relax-stoel zet, koffie erbij, leuk filmpje kijken, massage, je kunt het zo gek niet bedenken, ...
Ter plekke wordt die ruit vervangen, en ff later rij je weer vrolijk weg. Beetje leuk maken, a la even Apeldoorn bellen, maar dan leuker, succes verzekerd.
Of dat je je auto daar een extra nachtje laat staan en dat ze hem zogenaamd verkocht hebben. Iemand vond de voorruit zo mooi en bood mooie prijs.
En dan komt volledig personeel de man/vrouw geruststellen, wordt feestelijk naar buiten begeleid, auto extra gepoetst, etc, etc.
Ik ga voortaan naar Carglass, maar hoop van ruitschade geen gewoonte te maken.

Score voor Carglass: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Afgenomen dienst: