Zeer slechte ervaring met regio medewerkers
Uw ervaring
Voor de vervanging van een Tesla ruit een online afspraak gemaakt met de vestiging in Capelle. Ivm het feit dat hier een speciale monteur voor moest komen werd de afspraak geannuleerd en is de afspraak drie keer verzet (oa. naar Zoetermeer / Leiden en vervolgens weer naar Capelle). Meer dan 5 keer telefonisch contact gehad voor vervangend vervoer. Voor de afspraak is dit telefonisch afgestemd met de afdeling planning van de betreffende regio. Op de dag van de afspraak bleek het wederom niet goed afgestemd te zijn. De wijze waarop de communicatie toen verliep is echt een voorbeeld van hoe klant- en servicegericht niet hoort te lopen. De monteurs zelf kunnen hier niets aan doen en hebben prima service geleverd maar de wijze waarop de overall communicatie en planning loopt op regionaal niveau is echt ver ondermaats.
Reactie Carglass:
Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl