Carglass

cremers

Dubbel.....

Uw ervaring

Bij inspectie bleek de beschadiging aan mijn voorruit niet van dien aard dat er gerepareerd moest worden. Uitstekend!
De montage van nieuwe ruitenwissers was natuurlijk eenvoudig en zo gebeurd. Uitstekend!
Maar toen... toen moest er afgerekend worden. "Mijn" monteur vertelde dat er een nieuw betalingssysteem in gebruik was genomen en dat dit even wennen was. Dat bleek. Het lukte niet mij te laten betalen met mijn pinpas. Ook toegesnelde collegae lukte dat niet. Mijn monteur belde met zijn chef die op de bovenverdieping achter een groot raam een gesprek voerde met iemand die zich wel erg op zijn gemak scheen te voelen, gezien zijn onderuitgezakte houding met de handen achter zijn hoofd. Hij zou zo meteen wel even naar beneden komen. Na ongeveer een kwartier was hij er nog niet en hij gaf geen blijk de komende tijd naar beneden te zullen komen.
Dat werd mijn monteur te gortig en hij wenste mij nog een fijne dag, bood aan een volgende keer weer van dienst te willen zijn en opende voor mij de poort zodat ik weer huiswaarts kon rijden, zonder te betalen.
Prima monteur, waardeloze chef.

Ep Cremers

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review.
Wij leren graag van de ervaringen die onze klanten hebben na een bezoek aan Carglass.
Mocht u naar aanleiding van uw review een terugkoppeling willen, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar onze Customer Service afdeling, customerservice@carglass.nl

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Afgenomen dienst: