Carglass

Etienne

Klantvriendelijkheid en duidelijkheid

Uw ervaring

Als je een tesla eigenaar het volgende: Ik heb mijn telefoon gekoppeld, zodat ik geen pasje meer nodig heb om de auto open te maken of weg te rijden. Geen probleem om mijn telefoon even mee te geven, zodat de monteur zijn werk kan doen. Vervolgens is het pasje nodig om de ruit te calibreren en kan dit niet met een telefoon.

Ik word er vervolgens op aangewezen dat het in de mail staat en dat ik het had moeten weten. Ik denk vraag toch even waar het in de mail staat. Vervolgens de monteur flink scrollen en ergens helemaal onderin bij de kleine letters zoeken waar het staat. Uiteindelijk niet gevonden en sowieso als dit zo belangrijk is voor de afspraak zet dat dan met koeienletters bovenin de mail.

Ik kon weer een nieuwe afspraak maken en de man reageerde in het geheel niet echt klantvriendelijk.

Vervolgens nieuwe afspraak gemaakt (drie weken op moeten wachten) kom ik weer aan en vraagt dezelfde monteur of er genoeg kilometers op staan. Onwetend zeg ik dat er genoeg op staat om naar binnen te rijden (20m). Schijnbaar is het advies om minimaal 200km radius over te hebben. Uiteindelijk is er een bereik van 60km afgegaan. (Gelukkig had ik voldoende, anders had ik weer opnieuw een afspraak kunnen maken) Ook hiervan niets in de mail teruggevonden. Dit zou ook met koeienletters bovenin moeten staan.

Al bij al interesseert het deze monteur niets of ik er steeds voor terug moet komen, maar mij kost het tijd en de attitude wekt irritatie op.

Locatie Carglass: Oud-Gastel

Volgende keer kom ik hier niet meer. Andere locatie of naar een andere bedrijf.

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u tot 2x toe naar ons filiaal heeft moeten komen. Gelukkig is de ruit wel goed geplaatst. Qua klantvriendelijkheid mag u echt meer verwachten bij Carglass. Wij hebben dit hoog in het vaandel staan en betreur het daarom ook dat u dit niet heeft ervaren. Ik ga uw review doorsturen naar onze klachtenafdeling zodat we hiervan leren. Tevens zal ik uw tips met betrekking tot de afspraakbevestiging meenemen. Met vriendelijke groeten, Judith van Carglass

Score voor Carglass: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: