Carglass

Maxim van Maanen

Fraudulent gedrag

Uw ervaring

Carglass geeft de onjuiste prijs van een procedure door en stuurt daarna een duurdere rekening. Zij zeggen dat de procedure verzekerd is maar sturen daarna de rekening door wanneer dit niet zo blijkt te zijn. Ondanks het feit dat ze aangeven dat zij alles doen om de verzekering te regelen, zetten ze wel in de Terms of Service (weet je wel, dat saaie document waar nooit iemand naar kijkt) dat je zelf verantwoordelijk bent voor de polis. De wet oneerlijke handelspraktijken stelt dat Carglass verantwoordelijk is voor het geven van de juiste prijs.

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review. Ik heb de gegevens erbij gehaald en kan nergens achterhalen dat wij u iets anders hebben verteld dan dat u geen ruitdekking heeft. Wij zijn altijd afhankelijk van wat uw verzekeringsmaatschappij aan ons doorgeeft. Vandaar ook dat wij een prijs melden met de opmerking, dat het altijd afhankelijk is van uw polisvoorwaarden. Uiteindelijk, vooraf aan de afspraak, kunt u in uw afspraakbevestiging de juiste kosten terugvinden. Als blijk van goede wil hebben we u ook nog korting gegeven. Met vriendelijke groeten, Judith van Carglass

Score voor Carglass: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: