Carglass

Ontevreden

Uw ervaring

Wij gingen naar Carglass voor een reparatie van een sterretjes. Deze was zo "schandalig" gerepareerd, dat wij een nieuwe ruit eiste. Antwoord vanuit Carglass dat dat niet ging en anders zou het eigen risico kosten. Uiteindelijk is de ruit besteld. Vrije dag opgenomen was de verkeerde ruit besteld, dus nieuwe afspraak moeten maken en nog een vrije dag opnemen. We kregen geen originele Volvo ruit, hadden wij om moeten vragen. Ik ben van mening dat Carglass de optie moet bieden. Maar goed ruit geplaatst en auto was niet al te netjes achtergelaten. In het verleden hebben wij ook al problemen gehad met Carglass, maar deze keer toch maar weer gekozen voor Carglass, omdat we jaren verder zijn en de technieken verbeterd zouden zijn. Door het plaatsen van de nieuwe ruit moeten wij nu ook nog nieuwe milieustickers voor Duitsland en Frankrijk aanschaffen. Geen enkele coulance vanuit Carglass, omdat het hun fout was dat de ruit vervangen moest worden. Helaas voor ons nooit meer naar Carglass. De 2e monteur die onze ruit uiteindelijk vervangen heeft was vriendelijk, over de vorige 2 monteurs zijn wij heel twijfelachtig.

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u niet tevreden was over de reparatie, waardoor er een nieuwe ruit geplaatst moest worden. Zoals ik lees is uw ervaring daarna met Carglass niet veel beter geworden. Ik zal uw review doorsturen naar onze klachtenafdeling zodat gekeken kan worden waar het mis ging. Met vriendelijke groeten, Judith van Carglass

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: