Slechte communicatie
Uw ervaring
Maandag 7 nov zou mijn beide zij ruiten worden gerepareerd na vandalisme. De afspraak stond om 13.45 en was de week ervoor gemaakt op de maandag, nadat een telefonische afspraak op de zondag zoek was geraakt in hun systeem voor 7 nov andere tijd. Duurde een half uur om de afspraak boven water te krijgen in hun ict systeem aldaar. Vrij genomen van werk voor de week erna. Word ik op 7 nov gebeld om 12.00 uur dat verzekering nog foto's ed nodig heeft om te beoordelen of de schade wel gedekt zou worden en dit kon wel 2 dgn duren. Maw, laten we een nieuwe afspraak maken. Dit had weinig met verzekering te maken maar alles met Carglass die te laat dit had opgemerkt in systeem. Na bellen met mijn tussenpersoon, mijn auto verzekering en dit hoog opspelen is het alsnog goed gekomen.
Moet zeggen dat Gerwin van filiaal Doetinchem mij zeer net telefonisch te woord heeft gestaan. Hij kon er niks aan doen. Maar Carglass Nederland valt hier veel te verwijten.
Reactie Carglass:
Beste meneer Bergevoet,
Ik lees dat uw ervaring met Carglass niet hele fijn is verlopen, en u mag van ons ook beter verwachten. Mijn excuses voor het feit dat u nu 2 keer vrij heeft moeten nemen! Ik zal uw feedback dan ook doorsturen naar onze klachten afdeling, zodat we hiervan kunnen leren en onze dienstverlening kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet
Lennart van Carglass