Carglass

Hakan Urfali

Klant onvriendelijk

Uw ervaring

Heel veel erg slecht. Geen welkom. Nadat ik heb gevraagd waar ik mijn auto mocht neerzetten werdt er niks meer gezegd. Zelf de persoon die mijn auto verplaatste naar een andere plek, nadat hij uitstapte draaide hij zonder niks te zeggen zijn rug toe. Stond ik als een paal naast mijn auto. Ging k na paar minuten wachten maar naar buiten. Later ging ik in de koffie/gasten kamer. Er kwam daar ook niemand maar mij toe. Na een tijdje wachten zag ik geen beweging in dezaak en Ze zaten in de hoek. Eentje kwam naar mij toe en zij dat de auto klaar was en dacht dat ik buiten was. Dat ze het hebben gerepareerd en dat het niet beter kon. Als ik een nieuwe ruit zou willen dat het besteld moest worden. Het gast mij niet om de vakkundigheid.
Echt ongelofelijk dat ze zo met klanten omgaan. Er waren drie medewerkers en dit is het enige dat met mij werdt gesproken.
Ik denk dat ze daar camera’s hebben dan zien ze alles zelf terug

Reactie Carglass:

Bedankt voor uw review. Heel vervelend dat u onze service zo heeft ervaren. En u mag zeker anders verwachten van ons. Ik ga uw review daarom ook doorzetten naar onze klachtenafdeling, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Met vriendelijke groeten, Judith van Carglass

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: