Carglass

Carglass oudgastel

Teleurstelling Carglass oudgasten

Uw ervaring

2 weken geleden bij onze Vw up de achterruit er uit, honderdduizend stukjes glas natuurlijk. Afspraak bij Carglass oudgasten gemaakt en best snel geholpen.

Alleen vandaag ging het mis!

Vanmiddag ging mijn vrouw met onze dochter en schoonmoeder naar het ziekenhuis in BOZ, bij het aandoen van de gordel achter in de auto pakte schoonmoeders in glas en heeft nu een behoorlijk snijwond aan haar vinger. Bij controle bleek er behoorlijk wat glas op de achterbank/kofferbak/tussen de achterklep/ maar ook in de achterklep te zitten.

We waren er vanuit gegaan dat dit door Carglass opgeruimd zou worden.

Kortom een behoorlijk teleurstellen.

Daarbij werd mij ook nog geadviseerd om de achterruitenwisser te vervangen. Ik vraag wat kost dat bij Carglass €30,- meneer..
Ik zij oké doe maar, maar dacht tjek het nog even op Google en daar staat een precies dezelfde Bosch ruitenwisser voor €6,50.
Ik maak daar een opmerking over tegen de
Monteur krijg ik nog een grote bek van die kerel😡.

Reactie Carglass:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten n.a.v. uw bezoek bij Carglass Oud Gastel.
Ik ben behoorlijk geschrokken van de negatieve ervaring die u heeft gehad, en u mag van Carglass beter verwachten! Ik zal uw klacht daarom ook doorsturen naar onze klachten afdeling, een collega van deze afdeling gaat hierover contact met u opnemen.

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: