Carglass

Ronald Rijnders

"oplichting" bij Carglass Nieuwegein

Uw ervaring

“Oplichters” bij #Carglass Nieuwegein

Hoe kan Carglass Nieuwegein het advies geven om je ruitenwissers te vervangen, terwijl deze bij de vorige reparatie bij Carglass (03/03/2022) net vervangen zijn ?

Blijkbaar is dit de werkwijze van Carglass om iets bij te verdienen.

Ik ga voortaan wel naar een andere hersteller.

Volledige verhaal:

Op 03/03/2022 ben ik bij Carglass Nieuwegein geweest om de voorruit te laten vervangen, hierbij heb ik op aanraden van de verkoper ook direct mijn ruitenwissers laten vervangen.

Deze trok namelijk strepen en waren niet meer goed.

Op 13/04/2022 moesten we opnieuw naar Carglass, want er was weer een steentje tegen de voorruit gekomen. (Gelukkig was het dit keer een sterretje dat gerepareerd kon worden.)

Tot onze grote verbazing geeft de verkoper aan dat de ruitenwissers vervangen moeten worden, deze trekt namelijk strepen.

Na een hele discussie met allerlei argumenten/smoesjes, waaronder dat de huidige ruitenwissers niet door Carglass zijn vervangen (bon laten zien) en dat Carglass de test niet goed had gedaan, hebben wij een nieuwe set ruitenwisser gekregen.

Maar wat als we direct hadden aangeven dat ze vervangen konden worden, dan waren de ruitenwissers vervangen op basis van een foute test ?

En moesten de ruitenwissers bij de vorige reparatie (03/03/2022) wel echt vervangen worden, of is de standaard truc van Carglass om wat bij te verdienen.

Reactie Carglass:

Dat klinkt niet als een goede ervaring. Bedankt dat je ons aangeeft hoe je dit beleefd hebt. Uiteindelijk kunnen de ruitenwissers beschadigen door de ruitschade, waardoor je ze dan opnieuw moet vervangen. We doen hiervoor een standaard test en die heeft dit uitgewezen. De reden voor de ruitenwisserstest is dat we service willen verlenen bij Carglass en niet dat we aan de verkoop willen verdienen. Hopelijk hebben mijn collega's je in het filiaal verder goed geholpen.
Met vriendelijke groet, Lisanne van Carglass

Score voor Carglass: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: