Carglass

Theo

Beetje jammer

Uw ervaring

Gisteren voor kennis even naar Carglas gereden voor sterretje in voorruit. Volgens carglas reparatie niet mogelijk, moest nieuwe ruit in. dus rij ik naar mijn oude vriend Ruud Westdijk van No-risk autoruit service en wat denk u ruit in 15 minuten gerepareerd. Toch een beetje wrang gevoel bij carglas, ze verdienen meer aan nieuwe ruit. Dus zo word je dan besodemietert. Beetje jammer carglas.

Reactie Carglass:

Goedemorgen Theo,
Het kan inderdaad zo zijn dat een sterretje in de voorruit niet altijd gerepareerd kan worden. Een sterretje aan bijvoorbeeld de bestuurderskant wordt gerepareerd wanneer deze kleiner is dan 1 cm en meer dan 3 cm van de rand van de ruit zit. Is de ster groter of zit deze direct in het gezichtsveld, adviseren we de ruit te vervangen. Bij de beoordeling of een ruitreparatie is toegestaan houdt onze monteur rekening met de meest recente APK-normen, FOCWA-normen en de herstel-voorwaarden op de opdrachtbon. Daarbij is het natuurlijk mogelijk dat overige garages andere eisen hanteren. In ieder geval goed om te zien dat de ruitschade gerepareerd is en je kennis weer veilig de weg op kan!
Groet,
Danielle van Carglass

Score voor Carglass: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: