Goed bedrijf, vreemd beoordelingssysteem
Uw ervaring
Uitstekende service, belachelijk reviewsysteem.
Het verhaal dat enkel een 9 of een 10 voldoet en een 8 of lager onvoldoende is, staat los van elke realiteitszin.
Wanneer je in Nederland afstudeert met een 8, is dat cum laude, ofwel met grote lof. Waarom Carglass zichzelf zo belangrijk vindt dat ze van deze norm afwijken, is mij onduidelijk. Ik begrijp dat het een Amerikaans systeem is en dat er een heel intern verhaal achter zit met excellentie nastreven, maar gaat het in de review om de klant of om interne Carglass aangelegenheden?
Ik ben ook benieuwd of degene die bedacht heeft dat een 8 onvoldoende is, zelf een 9 of een 10 gemiddeld behaald heeft tijdens zijn opleiding?
Het is heel verleidelijk om zulke beoordelingen links te laten liggen, maar ik vrees dat het dan alleen maar erger wordt en een 9 of 10 straks ook niet meer voldoet, dat is immers maar net een voldoende.
Reactie Carglass:
Ai, Tim dat klinkt niet als een fijne reviewervaring. Ik begrijp je punt en ik denk dat je daar gelijk in hebt. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde en dat is zoveel mogelijk tevreden klanten en onze verbeterpunten uit de reviews halen zodat we dit kunnen bereiken. Hoeveel punten hier dan ook aan vasthangen! Heel erg bedankt voor je input! Met vriendelijke groet, Lisanne van Carglass