Zeer slechte ervaring, nooit meer Carglass
Uw ervaring
Afspraak gemaakt voor sterreparatie bij vestiging Almere. Bij binnenkomst was de monteur bezig met de computer. Kennelijk was dit belangrijk want een 'goedemorgen, ik kom zo bij u' kon er niet. Pas na enkele minuten werd ik opgemerkt. De ster werd beoordeeld met een 'dat kunnen we repareren'. De sterreparatie vervolgens laten doen. Nadat ik betaald had, werd ik pas gewezen op de mogelijkheid dat de ster toch kon doorscheuren. Maar dat dit een hele kleine kans was, want er zat levenslange garantie op. Mocht het gebeuren, dan zou de EUR 94,10 in mindering worden gebracht op een nieuw voorruit. De kosten daarvan zouden tussen de EUR 500,00 en EUR 600,00 zitten. Vond deze ervaring al beetje vreemd dat je als klant pas na betalen wordt gewezen op mogelijke gevolgen. Maar goed, levenslange garantie geef je niet zomaar, toch? Na de reparatie naar huis gereden en de auto geparkeerd. 's Avonds de auto gepakt en tot mijn grote verbazing zat er nu een winkelhaak scheur in mijn ruit van zo'n 20x 20. Gebeld met de klantenservice om mijn beklag te doen. Het enige dat je dan hoort is dat er een nieuw voorruit in moet en dat de betaalde kosten voor de sterreparatie in mindering worden gebracht. Als je de klantenservice wijst op het ontbreken van empathie wat betreft de scheurvorming zeer kort na reparatie (het lijkt me toch dat een sterreparatie niet na een paar uur zorgt voor een hele grote scheur?) en de ervaring qua ontvangst aan de balie, dan krijg je een standaard riedeltje te horen. De kosten voor het voorruit zijn dan EUR 551,00 ex mindering van de eerder betaalde kosten. Al met al een klantreis die ik NIET wens mee te maken. Carglass is met zijn mooie reclames behoorlijk door het ijs gezakt. Je denkt voor gemak te kiezen, maar je komt er bedrogen uit. Zeker als je na wat speurwerk erachter komt dat het plaatsen van een nieuw voorruit elders ook nog eens stukken goedkoper is. Tja, helaas achteraf bezien, de dure TV-reclames moeten ook betaald worden. Wat dat betreft een verbeterpunt voor Carglass. Investeer in je personeel ipv dure reclames, want mond-op-mond reclame werkt toch het beste... en die (slechte) reclame geef ik nu maar wat graag door aan iedereen die ik ken en verder.
Reactie Carglass:
Jeetje wat vervelend, dit klinkt inderdaad niet als een goede klantervaring. Het kan inderdaad gebeuren dat een sterretje doorscheurt, maar dit gebeurt natuurlijk maar in een klein deel van de schades. Wij kunnen nooit garanderen dat het niet gebeurt en vandaar de korting op een nieuwe voorruit. Ik begrijp dat geen fijne ervaring is en stuur daarom je klacht door naar de klacht door naar onze klachtenafdeling.
Met vriendelijke groet, Lisanne van Carglass