Carglass

RP van Oyen

Gewoon goed wat je ervan mag verwachten

Uw ervaring

Online afspraak gemaakt, simpel. Kon kiezen uit 2 tijden die donderdagmiddag voor ruitreparatie in Nieuwegein, dus het zal wel druk zijn dacht ik (aanname) maar ik bleek de enige klant in het pand. Niet erg hoor want ik had de nette wachtruimte en koffieapparaat helemaal voor mezelf. ;-)

Het sterretje waarvoor ik kwam bleek reeds eerder gerepareerd te zijn, echter zaten er wel 2 verse sterren onderin, was me dus niet opgevallen. Beiden zijn tot nagenoeg onzichtbaar geharst, blij mee. Ook de ruiten zijn gereinigd, maar welk middel daarvoor gebruikt wordt weet ik niet, dus hopelijk is de waterafstotende coating van de zijruiten niet aangetast.

Ik heb niet echt op de tijd gelet (had alle tijd) maar volgens mij reed ik drie kwartier later het terrein weer af, dus de reparatie heeft 30-35 minuten geduurd en het uitharden neemt hiervan het grootste deel in beslag neem ik aan. Ik heb vanaf mijn tafeltje het allemaal visueel kunnen volgen, de koffie is heet, lijkt en ruikt ongeveer als koffie maar is het niet.

Toch een puntje aftrek voor de onzin van een half uur ingeschakeld grootlicht waardoor de stop-startfunctie het op de terugweg ineens niet meer deed. Hopelijk dat de monteur "het licht heeft gezien".

Reactie Carglass:

Dankjewel voor je mooie review en feedback. Fijn dat je de wachtruimte voor jezelf had en er 2 nog niet ontdekte sterretjes netjes zijn gemaakt! Jammer om te horen dat de koffie niet goed was. 😪 Ik stuur je review als feedback door naar de monteur die je heeft geholpen.
Marja, Customer Contact Center

Score voor Carglass: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Afgenomen dienst: