Carglass

A.G.

Voorruit vervanging

Uw ervaring

Ik ben niet tevreden over de service verlening. 1. Vooraf werd aangegeven dat de ruit vervanging minimaal 2,5 uur ging duren ivm o.a. kalibratie van de rijhulpsystemen. Mijn afspraak was om 15 uur 's middags dus ik mocht er vanuit gaan dat de vestiging tot 17:30 of 18 uur open zou zijn en dus heb ik een andere afspraak gemaakt tussen 16 en 17 uur, omdat ik simpelweg geen 2,5 uur wilde wachten. Toen ik vroeg of ik de auto om 17:15 uur kon ophalen bleek het beslist niet mogelijk om na 17 uur de auto op te halen. Weinig klantvriendelijk! 2. Bij het ophalen van de auto blijkt de voorruit van Pilkinton. Ik vraag aan de medewerker, was een originele Volvo ruit ook mogelijk geweest. Ja, bleek het antwoord, tegen 65 euro meer kosten. Ik gaf aan dat ik deze keuze graag vooraf had vernomen gezien de ruit er nu al in zit. Al met al een vlotte afspraak en snel weer op weg maar weinig klantgerichtheid ervaren bij deze Carglass vestiging in Haarlem.

Reactie Carglass:

Ai, jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de service verlening. Ik stuur je melding door naar de afdeling Customer Service.
Marja, Customer Contact Center

Score voor Carglass: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: