Slechte service geen oplossend vermogen
Uw ervaring
na breuk in panorama dak (kan niet stuk volgens carglass) moest ik verplicht door mijn verzekering naar carglass voor herstelschade aan het panoramdak, alleen de vast ruit was stuk de rest werkte nog volledig goed. maar toch moest volgens carglass het hele panoramadak vernieuwd worden inclusief opengaand deel en zonnescherm. Dit is niet beschikbaar in NL, België en Duitsland. er kon alleen tijdelijk een noodraam in maar daar mag ik niet mee rijden maar de auto is dan wel waterdicht. En dan maar wachten tot het nieuwe panoramadak gefabriceerd en naar nl gestuurd kan worden. Het is mijn probleem en niet van carglass. Wel bizar want carglass kan niet leveren en blijft daardoor in zekere zin in gebreken.
Ik heb via een volkswagen dealer er een ruit in laten zetten probleem op opgelost maar wel 500 euro lichter ( eigenbijdrage).
Reactie Carglass:
We hebben uit alle macht geprobeerd aan de ruit voor je panorama dak te komen. We hebben gevraagd of de dealer deze ruit kon leveren maar ook dat ging niet lukken. Jammer om te lezen dat je ons een 1 geeft voor een product dat niet leverbaar is. Ik snap je frustratie en ontzettend balen dat je €500 euro lichter bent geworden hierdoor. Wellicht kun je die klacht bij je verzekeraar neerleggen. Daar betaal je tenslotte de premie voor ruitschade.
Marja
Customer Service Carglass®