Carglass

Carl van Toor

Dacht??maar krijgt ?

Uw ervaring

Goed en netjes geholpen zoals afgesproken kwam met een klein sterretje in mijn voorruit in de reclame van Carglass geven zij aan dat deze onzichtbaar gerepareerd kan worden en de stevigheid van de ruit weer gegarandeerd wordt
Maar de medewerker die mij ruit ging repareren gaf voor de reparatie aan dat het niet onzichtbaar gemaakt kon worden en dat de autoruit altijd nog verder kon barsten op de gerepareerde plek.
Dus Carglass geeft geen eerlijke informatie in hun reclame. Verder prima geholpen maar jammer genoeg toch een bittere nasmaak.

Reactie Carglass:

Hoi Carl, dankjewel voor je feedback. De inslag is afhankelijk van een paar factoren die meespelen: het punt van de inslag, hoe lang de schade er in zit etc. In veel gevallen is de schade haast niet meer te zien in andere gevallen blijft het zichtbaar maar is de sterkte van de ruit teruggewonnen. Daar gaat het uiteindelijk om. Voor jou wel jammer dat de ster zichtbaar is gebleven. Je kunt het altijd nogmaals laten beoordelen en kijken of je gebruik kunt maken van onze zichtgarantie.
Marja
Customer Service Carglass®

Score voor Carglass: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: