Kostenplaatje
Ziet er allemaal erg netjes uit. Werken stipt en je wordt vriendelijk ontvangen.
Ik mis alleen iets tastbaars, dat mij inzicht geeft in de herstelwerkzaamheden die zijn verricht. Ik denk dan in de vorm van een "pro forma" factuur, zodat je ergens terug kan vinden wanneer en welk soort ruit is geleverd/vervangen.
Ook zou ik wel eens willen zien, wat er voor een vervangende ruit wordt verrekend met mijn verzekering. Er gaan namelijk allerlei verhalen omtrent de kosten voor ruit vervanging in Nederland en bijvoorbeeld Duitsland. In Nederland zou ruitvervanging namelijk heel veel duurder zijn dan in diverse andere landen. Over het waarom hiervan doen allerlei "indianenverhalen" de ronde.
Uw ervaring
Netjes afgehandeld, wel duurde het ruim twee weken voordat mijn zgn. logo ruit vervangen kon worden.
Reactie Carglass:
Als het goed is krijg je een factuur. Daarop staat de ruitcode die we gebruiken. De prijzen per land kunnen verschillen, dat heeft voornamelijk met de BTW te maken van het land. Wat je precies bedoelt met zgn. logo ruit is mij niet duidelijk. Mocht je iets willen toelichten of willen vragen kun je contact opnemen met customerservice@carglass.nl onder vermelding van je ID6542621 en je kenteken van je auto. Over onze prijzen zijn we glashelder. 😉
Marja
Customer Service Carglass®