Carglass

Fernand Tromp

Mijn bezigheid in corona tijd

Uw ervaring

Mijn eerste online afspraak stond gepland bij mijn werk buiten in Assen dat ging behoorlijk makkelijk. Maar deze ging niet door vanwege corona klachten bij de monteurs.
Nieuwe afspraak gemaakt telefonisch voor 30klm verderop in Almelo deze kon niet thuis omdat ik geen droge werkplek kon bieden? dus ben naar Almelo gereden daar aangekomen kreeg ik te horen dat de verkeerde ruit was besteld ik had in de auto een tintje in het glas . Ik miste dan ook bij de online afspraak de optie om foto's te plaatsen die ik had gemaakt van de ruit en ook van welk type ruit zodat de goede kon worden besteld die optie had kunnen voorkomen dat ik voor niks naar Almelo ben gereden.
Daar Gelijk afspraak gemaakt voor de volgende dag, er was 80%kans op regen dus ben weer naar de werkplaats in Almelo gereden. Van af dat moment was alles in orde ben goed ontvangen fijne plek om 1.5uur te wachten ruime keuze aan koffie en thee vriendelijk personeel .
al Had wel gerekend op een goedmakertje bv nieuwe ruitenwissers of nanotechnology behandeling of korting op mijn €75 eigen risico als dank voor mijn flexibele instelling en de totaal 120 extra gemaakte KLM
Dat zat er dus niet in . Verder was het netjes voor elkaar goede service en ontvangst en ging ook met gerust gevoel de weg op . Maar wel klein verbetering zoals meer informatie opties voor de klant bij online afspraak zoal foto's toevoegen . En ook even in de schoenen van de klant gaan staan als hij zich moet extra moet aanpassen voor jullie idealen door overmacht of bevoordeeld een verkeerd bestelde ruit.

Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van carglass vriendelijke groeten een klant

Reactie Carglass:

Dankjewel voor je uitgebreide review. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd. Fijn om te lezen dat de 2e keer de juiste ruit geplaatst is.
Marja
Customer Service Carglass®

Score voor Carglass: 3.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Afgenomen dienst: