Carglass

Van Lieshout

Waardeloze bedrijfsvoering

Uw ervaring

Reeds eerder meerdere malen met zakelijke auto geweest bij filiaal Eindhoven met een ster in de raam. Eerst werd de ster "gerepareerd" echter kort hierna alsnog een nieuwe voorruit moeten laten plaatsen. De reparatie was goed zichtbaar en ster werd alleen maar groter ondanks de reparatie. Vandaag met mijn privé voertuig wederom bij filiaal Eindhoven geweest met een minimale steenslag, uiteraard met de intentie als ik er nu vroeg bij ben dan hoeft er geen geheel nieuwe voorruit in. Nadat de medewerker er naar gekeken had gaf deze aan dat dit geen ster was maar oppervlakteschade (als gevolg van een steentje). Ze konden dit wel repareren, of zoals ze het zelf noemden "refreshen" maar dat viel niet onder de verzekering en kostte me dan 35 euro. Voertuig is all risk verzekerd dus daar ga je natuurlijk niet mee akkoord en ben uiteindelijk weer onverrichte zaken vertrokken. Belachelijk dat als je er op tijd bij bent en de kostten voor de verzekeraar probeert laag te houden je dit zelf mag gaan betalen. Conclusie: voorruiten en andere dure reparaties is Carglass in geïnteresseerd. Sterreparaties iets minder. Als klant sta je alleen centraal als de kassa flink kan rinkelen. Inmiddels contact gehad met Autotaalglas en deze gaan dit wel kosteloos voor de klant oplossen. Een verschil moet er zijn!

Reactie Carglass:

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. De monteur heeft aangegeven dat de schade aan je ruit onder een oppervlakteschade valt. Indien het inslagpunt de folie niet raakt, dan spreken we over een oppervlaktebeschadiging. Het is onwaarschijnlijk dat deze zal doorscheuren. Meestal is dergelijke schade niet gedekt door verzekeraars. We kunnen een cosmetische reparatie uitvoeren. Dit is voor eigen rekening en kost € 34,50. Jammer dat je voor deze beslissing een 1 geeft. 😥
Marja
Customer Service Carglass®

Score voor Carglass: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Afgenomen dienst: