Slechte verliezer
Uw ervaring
Ruit is vervangen bij mijn kantoor. Ben in het donker naar huis gereden (15 km). Volgende ochtend toen het licht was, wilde ik wegrijden en zie, doordat de zon er precies op staat, een plekje, precies voor mij in mijn blikveld. De kans dat er een nieuw plekje is ontstaan op de rit van 15km naar huis is erg klein, maar niet onmogelijk. Zeer waarschijnlijk had ik dan moeten horen dat er een steentje op was gekomen.
Ik ben naar een carglass-vestiging gereden om het te laten zien. Daar kwam men direct met de conclusie dat het steenslag was en mijn opmerking dat er tijdens transport/plaatsing iets zou kunnen zijn gebeurt werd niet serieus genomen. Volgens de medewerker wordt elke ruit in plastic aangeleverd en beoordeeld, dus was het onmogelijk dat de oorzaak bij Carglass ligt. Overigens kwam de monteur niet met de ruit in plastic aangereden, dus dat het onmogelijk is dat er onderweg iets gebeurd zou kunnen zijn, ben ik het niet mee eens.
Nogmaals, niets is onmogelijk maar de kans dat er op 15km een nieuwe inslag plaatsvind die ik niet hoor lijkt mij vele malen kleiner dan de kans dat er tijdens transport/plaatsing iets mis zou zijn gegaan.
Daarbij het feit dat mijn klacht niet serieus werd genomen en ik direct afgewimpeld werd met de opmerking: 'pech gehad, maar ligt echt aan u want wij maken deze fouten niet', maakt mij tot een erg ontevreden klant.
Er werd zelfs niet aangeboden om het middels een reparatie te proberen om het plekje minder hinderlijk te maken want volgens de medewerker was dat niet nodig.
Tja.