Cruise

Ervaring

onze cruise ging niet door omdat de vlucht was gecanceld.
We hebben van Captain Cruise totaal geen ondersteuning gekregen
om dit tot een goede oplossing te brengen.
Ze leven alleen maar volgens de algemene voorwaarden en kijken niet naar iemand zijn persoonlijke omstandigheden.
De paniek en angst die je overkomt in de nacht op Schiphol wordt totaal niet meegenomen in hun overwegingen.
Wat voor ons een mooie cruise had moeten worden vanwege ons 45 jarig huwelijksjubileum is een groot fiasco geworden.
Geen geld terug en alleen maar algemene voorwaarden.
een ding is duidelijk voor ons nooit geen Captain Cruise meer.

Reactie Captain Cruise:

Wij vinden het erg jammer dat u zich genoodzaakt voelde deze review te plaatsen.
Helaas werd uw vlucht naar Rome door KLM geannuleerd. Wij hebben pas om 09.00 uur van u vernomen dat u had besloten terug naar huis te gaan vanwege deze annulering.
Direct na uw bericht zijn wij voor u aan de slag gegaan om een alternatief te regelen. Wij hebben een oplossing gevonden waarmee u een dag later naar Napels kon vliegen, zodat u alsnog aan uw cruise kon deelnemen en van uw reis kon genieten.
U heeft er uiteindelijk zelf voor gekozen om geen gebruik te maken van deze aangeboden oplossing. Uiteraard respecteren wij die keuze, maar wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat wij ons direct hebben ingezet om een passend alternatief voor u te organiseren.
Omdat wij een alternatief hebben aangeboden waarmee de reis alsnog voortgezet kon worden en u ervoor heeft gekozen hiervan geen gebruik te maken, hebben wij in deze situatie de geldende algemene voorwaarden moeten hanteren. Dit is niet een beslissing die wij lichtvaardig nemen, maar een gevolg van de afspraken en voorwaarden die van toepassing zijn op de geboekte reis.
Wij betreuren het dat uw reis niet is verlopen zoals gepland en begrijpen dat de annulering van uw vlucht voor veel teleurstelling heeft gezorgd. Desondanks hopen wij dat deze toelichting meer duidelijkheid geeft over de situatie en de keuzes die hierin zijn gemaakt.
Robert Pieter Gardenier
Managing Director

Score voor Captain Cruise: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee