Fijne stoel, prima service
Uw ervaring
De stoel werd binnen een paar dagen geleverd. Helaas bleek er een kleine beschadiging te zijn in de stof van de zitting. Na contact hierover werd binnen een week de stoel omgeruild voor een nieuwe, prima service.
Aangezien ik een houten vloer heb, had ik de zachte wielen voor een harde vloer er bij besteld. Ik vind ze eigenlijk niet echt zacht. Als ik op de stoel zit, gaat het rollen prima, maar als ik er niet op zit en ik schuif de stoel aan dan rolt een deel van de wielen niet. Een vloerbeschermer is dus wel nodig.
Verder is het een fijne stoel. Hij zit lekker en is goed in te stellen. Door de 'doorkijk' achterkant komt de stoel niet zo pompeus over.
Als particulier betaal je ongeveer de helft vooraf. Daarover krijg je een mail met de informatie om het zelf over te maken. Het zou nog makkelijker zijn als die mail een iDeal link zou bevatten waardoor alles al voorgevuld is. Daarmee is ook voor jullie zelf meteen duidelijk bij welke order het hoort.
Reactie bureaustoel.nl:
Beste mevrouw Vlasblom,
Bedankt voor uw reactie en tip.
De zwenkwielen van de geleverde bureaustoel zijn 'zelfremmend' dat wil zeggen dat de stoel rolt wanneer belast en niet rolt wanneer de stoel niet is belast. Dit is een Duitse veiligheidsnorm die ervoor zorgt dat de stoel niet wegrolt wanneer u plaats wilt nemen en per ongeluk de stoel raakt.
Uw tip nemen wij in overweging.
Groet, bureaustoel.nl
John Klinkhamer