Super snelle levering en fijne stoel!
Uw ervaring
Gewoon super service! Zeker voor deze tijden!
Wellicht duidelijke zijn met achteraf betalen. Was blijkbaar in kleine letters aangegeven dat je als particulier de helft vooraf moest betalen. De vraag is dat wat het nog waard is om voor achteraf betalen te kiezen.
Reactie bureaustoel.nl:
Beste heer Noordijk,
Bedankt voor uw reactie.
bureaustoel.nl levert voornamelijk aan zakelijke afnemers. Ook particulieren (consumenten) kunnen rechtstreeks bij ons bestellen. De meeste consumenten rekenen direct af via bijvoorbeeld iDeal. Wij zijn lid van Thuiswinkel.org en mogen consumenten niet verplichten om direct te betalen. Maar wij mogen consumenten wel vragen om tenminste 50% te betalen voordat wij de bestelling in behandeling nemen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op factuur, met betaling achteraf te bestellen. U leest deze informatie in het bestelproces. U leest dan ook dat u na de bestelling een verzoek ontvangt om ten minste 50% van de bestelling te betalen. Na de levering volgt dan de factuur met het verzoek het restant binnen 14 dagen na de factuurdatum te betalen. Soms ontvangen consumenten dan na 14 dagen een betalingsherinnering.
Groet,
bureaustoel.nl