Ik zou de website veranderen betreffende verkoop boven de 18 en ID nodig. Schept duidelijkheid en hoef je als klant niet te wachten op response daarover. Verder in orde.

Andere verzendbedrijf, DPD is niet bepaalt vlot. Vrijdag's bericht "Je pakket is onderweg ', en afleveren de maandag na het weekend....

Reactie Bunker501.nl:

Beste,
in Nederland is bij wet bepaal dat de aankoop van een airsoft replica alleen is voor bestemd aan personen ouder dan 18 jaar en in het bezit van een NABV pas en een geldig ID bewijs.
Derhalve vinden wij het onnodig om dit overal op de site kenbaar te maken.
Tijdens de Checkout wordt erg duidelijk aan gegeven dat indien men een airsoft replica koopt en in nederland woonachtig is men een nabv pas en gedlig ID bewijs dient toe te voegen om deze te mogen kopen.
Voor het Buitenland geldt alleen een Geldig ID om aan te tonen dat men ouder dan 18 is.
Wij zijn van mening dat dit duidelijk genoeg is en dat de klant ook zelf een verantwoordelijk heeft om zich meer in de materie te verdiepen zodat ze weten aan welke eisen men moet voldoen om dit soort replica's te mogen kopen.
Want dit valt toch zeker onder de noemer " serieus Speelgoed"
Mvg,
Team BUnker501

Score voor Bunker501.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee