Damian

De site was heel makkelijk ik kon snel mijn producten vinden die ik wou de informatie die ze me gaven over me verzending was een beetje aan de later kant nadat ik het besteld heb kreeg ik niks meer te horen of mijn documenten die ik gestuurd heb via wetransfer goed waren en wanneer ik mijn verzending kon verwachten ik kreeg eerst een mail dat de bestelling completed was ook al had ik het nog niet binnen dus ik dacht van oh jee daar gaan we weer ik had een eerdere bestelling waar het heel moeilijk ging ging ook met DPD ik had er weinig vertrouwen in maar gelukkig kwam het binnen.

Makkelijk heit van de site om producten te vinden

Comunicatie tussen het bedrijf en de consument geef desnoods te veel informatie dan bijna niks en als de bestelling verzonden is stuur geen bericht met completed maar zet dan tranfser en doe voordat met postnl verzenden heb je het vaak nog de volgende dag in huis

Reactie Bunker501.nl:

Beste Damian,
onze excuses dat het niet naar wens is verlopen.
Als u de melding Uw order is complete krijgt dan wil dat zeggen dat hij ingepakt en verzonden gaat worden, niet dat hij al bij u is.
Wij hebben gekozen voor DPD omdat we met PostNL geen replica's mogen versturen en omdat de kosten een stuk lager liggen dan bij Post NL het geval is.
Als we voor Post nl hadden gekozen dan waren alle producten een stukje duurder geworden.
Moet wel zeggen dat het niet echt eerlijk is dat je ons aanrekent dat de levering met de DPD slecht is verlopen hier hebben wij echter geen invloed op. we zullen hierover de DPD ook inlichten.
We hopen je toch de volgende keer weer als klant te mogen begroeten.
Mvg,
Team Bunker501

Score voor Bunker501.nl: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
G&G CM16 RAIDER-L 2.0E (DESERT TAN)