Kan niet zeggen dat ik een goede ervaring heb met dit bedrijf, retouren willen ze liever niet, ze liegen over het niet ontvangen van mailtjes en zijn zeer onprofessioneel als het gaat om klanten helpen en behouden. Het duurde 4 weken met veel geklaag en irritatie om 1 klein ding te retouren.
Die zijn er niet.
Stop met liegen tegen je klanten. Gebruik geen achterlijk retoursysteem. Retour sneller en reageer sneller ipv spam mail excuses, jullie zijn een bedrijf met verantwoordelijkheid niet een peuterspeelzaal. En stap over op PostNL want DPD heeft nogal een slechte reputatie die bekend is of is dit weer te duur? Update je site en verberg out of stock producten het leek wel alsof ik aan het window shoppen was op jullie site.
Reactie Bunker501.nl:
Beste David,
we vinden het erg jammer dat ondanks het toch oplossen van het probleem , ook al duurde het in jouw geval wat langer, dat je deze zware onvoldoende aan ons geeft via feedback company.
En dat alleen om een miscommunicatie over 1 magazijn.
Dan zeg je nog onderstaande:
“Stop met liegen tegen je klanten. Gebruik geen achterlijk retoursysteem. Retour sneller en reageer sneller ipv spam mail excuses, jullie zijn een bedrijf met verantwoordelijkheid niet een peuterspeelzaal. En stap over op PostNL want DPD heeft nogal een slechte reputatie die bekend is of is dit weer te duur? Update je site en verberg out of stock producten het leek wel alsof ik aan het window shoppen was op jullie site””
We liegen niet tegen klanten (soms komen mails in de spam of ongewenst map terecht) als een antwoord te lang op zich laat wachten waarom bel je dan niet gewoon, we zijn gewoon telefonisch bereikbaar, en dan had dit waarschijnlijk ook niet zo lang geduurd.
Ons retoursysteem werkt juist erg goed (zodat binnen 14 dagen elk artikel gewoon door het printen van een etiket kan worden geretourneerd) en klanten hoeven zodoende niet eerst zelf te betalen voor de retour binnen 14 dagen.
Wij werkten eerst met PostNL (deze berekend een toeslag van € 8,00 voor een pakket langer dan 1 meter) en dat zou betekenen dat al onze producten duurder worden.
Wij hebben eerlijk gezegd met DPD net zo weinig problemen als met PostNL
Waarom zouden we out of stock producten willen verbergen , wij werken met wachtlijsten dus iedereen kan zich op een wachtlijst zetten voor out of stock producten als deze weer op voorraad komen.
Nogmaals we begrijpen dat je er niet blij van bent geworden wordt dat het allemaal langer heeft geduurd dan normaal maar om daar nu een 1 als waardering voor te geven is toch wel erg kort door de bocht, tenslotte is het uiteindelijk naar tevredenheid opgelost of niet ……?
Jeroen Elfrink
Bunker 501