Communicatie is redelijk stroef gelopen over het algemeen.. bestelling geplaatst op 20/11.. ontvangen 16/12
3 bestellingen geplaatst bij bunker501(scope en redot. En twee bestellingen van bb’s). Waarvan een wat vertraging opliep. Na wat moeilijkere communicatie(soms antwoord soms niet). Bleek dat er ergens en fout in het systeem was, waardoor ik niet heb doorgekregen dat een van mijn artikkelen(scope) redelijk wat vertraging oplieg wegens latere levering van leverancier(terwijl op de site stond dat er toch een aantal in stock waren. Maar oke).
Ik krijg uiteindelijk te horen, dat het product zeer waarschijnlijk de week erna zou geleverd worden. En ik nog iets bij mijn bestelling zou krijgen voor het ongemak.
Een week later, was er nog niks geleverd. Ik had dus gevraagd voor de reddot te annuleren. (skirmen zonder reddot gaat wa moeilijk, dus ergens anders gekocht).
Uiteindelijk werden de week daarop mijn 3 bestellingen geleverd.
Alles was mooi ingepakt, in een stevige doos. Dus daar niks op aan te merken. Alleen zat de reddot er bij, en wat ik zou krijgen als compensatie.. wist niemand niks van.
Reddot mag teruggestuurd worden.. maar dat is weer en heel geregel(ik werk van vrijdag tot zaterdag van 7 tot 19, dus weinig tijd). Was handiger geweest als ze het gewoon niet waren vergeten uit te halen..
Zou ook handig zijn geweest, dat als ze weten dat het toch iets langer zou duren met de lens, ze de rest al hadden opgestuurd.. en zeker als een van de bestellingen geen verzenkosten had. En op de andere bestellig verzendkosten op zijn betaald.
Ik heb ook een aantal dagen geleden gemaild, met de vraag of ik toch nog iets ter compensatie zou krijgen(wat ze zelf hadden beloofd). Maar ik wacht nog steeds op antwoord. Maar ik vermoed dat ik er nog lang op ga moeten wachten.
Assortiment is mooi op de site.. maar ik ga toch serieus moeten na denken of ik hier nog ga bestellen..
En het is niet dat ik moeilijk wil doen, maar ik heb dit jaar al meer dan 20 bestellingen geplaatst elders. En nooit zoveel problemen gehad met een site..
Mooi assortiment op de site
Communicatie, beloftes na komen, commercieel denken.