Redelijk
Beschrijf hier uw ervaring
We hadden telefonisch afgesproken dat er onderhandeld kon worden over de prijs, 3 partytenten, voor scouting. Ook zouden docenten achter worden gehouden. Na 2.5 week niets meer te hebben gehoord heb ik zelf contact opgenomen. Men wist niets van een evt korting (of dat dit overlegt zou worden), tevens geen tent meer op voorraad. We konden pas een kleine 2 maanden later weer bestellen. Geen excuses of niets.
Erg jammer dat men zo met klanten omgaat.
Wel tevreden over het product.
Reactie Buitenkado.nl:
Hi Gijs, wat vervelend, het klinkt inderdaad alsof mijn collega's je niet goed hebben geïnformeerd. Vanwege de scherpe prijzen die wij hanteren is het helaas niet mogelijk om bij deze aantallen korting te geven op onze tenten. Mijn collega die je de eerste keer hebt gesproken had dit direct moeten zeggen, zodat voor jou duidelijk was wat je kon verwachten. Verder is het helaas niet mogelijk om tenten achter te houden, anders dan door een bestelling te plaatsen. We vinden het anders niet eerlijk tegenover andere klanten. Ik ben het met je eens dat het niet netjes is dat je hier geen terugkoppeling op hebt gehad. Dat in de tussentijd de tenten uitverkocht zijn, is natuurlijk extra zuur. Wij hebben steken laten vallen en we hebben dit intern besproken zodat dit een volgende keer hopelijk beter gaat. Ik wil daarom alsnog mijn excuses aanbieden voor de gehele situatie. Hopelijk bevallen de tenten en gaan jullie er nog veel plezier aan beleven.