We hebben de 14 e een kookplaat besteld, met een levertijd van 2-3 dagen volgens de site. De 15e keurig een bevestiging ontvangen, vervolgens een week niks gehoord. Toch maar even bellen. Zonder excuses krijg je het nummer van de vervoerder. Reden van vertraging: We wonen in het noorden, daar rijden we niet alleen voor een kookplaat heen. We komen eind deze week in de buurt, dan komen we ook bij u. Het is nu de 23e, vandaag wordt, als het goed is, de bestelling geleverd. Maar ik heb het nog niet. Wel een mail met de vraag of we tevreden zijn:
Nee dus. Als je op je site vermeld dat de levertijd 2-3 dagen is, moet je dit ook waarmaken. Of anders de koper in ieder geval in kennis stellen dat het langer duurt. En de reden dat je in het noorden woont en dus langer moet wachten is helemaal absurd. Vermeld dan op je site dat je in de buurt moet wonen...
nee, niet echt
Zorg voor correcte informatie op de site, en voor verzending van een bedrijf dat wél in HEEL Nederland dagelijks bezorgd
Reactie Budgetplan Winkel:
Geachte heer Broekman,
Het betreurt ons zeer dat uw bestelling zo lang op zich laat wachten, toch willen wij u hartelijk danken voor uw reactie zodat wij onze dienstverlening kunnen aanpassen.
Marc Nederlof,
Budgetplan Keukens