Jo

Met de telefoniste slecht...voor de rest, verkoop en levering 100% TOP!!!

Van zodra voorbij de telefoniste (vrouw) alles top! Uw verkopers top! Uw leveringsdienst top! U dringt aan een quota te geven over de after sales???? Dit kan ik niet!!!! Heb het apparaat nog maar 3 dagen in mijn bezit!!! Daarom dan ook 1 ster!!!

Met de telefoniste had ik een woordje, daar ze zegde "dat geen enkele verkoper beschikbaar was" en dan ook niets van informatie kon worden gegeven! Ze voegde daarbij dat ze mij terug zouden contacteren? Ik vroeg dan ook "binnen het uur of binnen enkele uren?" Daar ik niet de ganse dag kan zitten wachten op hun telefoon! Daarop als antwoord "dat ze dit niet wist"??????? Waarop ik haar heb gevraagd "of ze misschien niet graag hun werk deden, en graag verkochten? Wat toch de bedoeling was van mijn telefoon! Waarop terug hetzelfde antwoord!!! Ik was het beu, en ben dan maar naar een andere leverancier gaan zoeken....en heb dan zelf, na 1/2 uur besloten nog eens te proberen bij jullie, met als gevolg een verkoper aan de lijn...super toffe gast...met als gevolg mijn aankoop!!!

Score voor Budgetplan Winkel: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: