Prima service bij telefonische bestelling. Levering was wel één en ander op aante merken, maar dat ligt aan de koeriersdienst niet aan budgetplan
Telefonisch borettifornuis, achterplaat en afzuigkap besteld. Er werd actief meegedacht, we werden vlot teruggebeld als dat zo afgesproken was. Vriendelijk en behulpzaam
Mijn verbeterpunt gaat meer over de levering dan over budgetplan.
Van te voren keurig ingelicht over datum en tijdstip, ook dat het ws. pas laat in de middag zou worden bezorgt. 18.30 uur echter nog steeds geen levering. Ik heb gebeld, veel vertraging, wordt 20 -20.30. Kan natuurlijk altijd gebeuren, maar bel dan even, dan kunnen we er rekening mee houden.
Gedoe over de betaling. Ik had het geld al overgemaakt, maar het verzoek of ik wilde pinnen. Nee, want ik had inmiddels al betaald. Niet handig van mij om geen betalingsbewijs te hebben. Kostte heel wat telefoontjes en tijd van de chauffeur om zeker te weten dat ik betaald had. Een onprettige situatie voor beide partijen, maar "dreigen"het fornuis weer mee te nemen en mij duidelijk willen maken dat het voor hem ook niet leuk is, getuigd niet van klantvriendelijkheid. Dit kan zeker beter.