Prijs / kwaliteit
Advies in de winkel
Plaatsing

Niels

Keuken geleverd met zeer veel manco's (o.a. geen lift bij leveren, missende hoekkast, shcade op 5 fronten, missende plinten). Er wordt vanuit Bruynzeel geen tijdelijke oplossing geboden om de keuken veilig te maken voor huisdieren, welke nu overal bij en in kunnen door niet geplaatste onderdelen.
Door de bouwvak moet minimaal 2 maanden gewacht worden tot de keuken goed en volledig geplaatst wordt. Klantenservice houd je slecht op de hoogte en kan weinig betekenen om het proces te bespoedigen of iets van een tussenoplossing te bieden. Men geeft aan het te gaan oplossen, maar de termijn waarop en de staat tot die tijd zijn wat mij betreft ver ondermaats! In de winkel ben ik uitstekend geholpen, maar door deze slechte ervaring zou ik nooit meer een Bruynzeel keuken aanschaffen.

Goed advies, ruime keuze en zeer behulpzaam personeel in de winkel. Materialen zijn erg mooi.

Klantenservice zou klanten beter op de hoogte moeten houden, en waar nodig tijdelijke oplossingen moeten kunnen bieden. Daarnaast zijn, mede door de bouwvak, wachttijden voor vervanging van onderdelen extreem lang, wat de situatie alleen maar verslechterd.

Verder zou wat mij betreft de controle bij productie verbeterd moeten worden, gezien op heel veel onderdelen kleine beschadigen aanwezig waren ondanks dat de verpakkingen volledig heel waren.

Reactie Bruynzeel Keukens:

Beste Niels, allereerst willen we je bedanken voor het delen van je ervaring. We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat de montage van je keuken niet naar verwachting is verlopen. Dit is absoluut niet de service waar wij als Bruynzeel Keukens voor staan.
Helaas zitten we deze periode met een fabrieksssluiting waardoor er vertraging oploopt. We gaan uiteraard zorgen voor een goede afronding.
Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die hierdoor zijn veroorzaakt, we nemen je feedback zeer serieus.
Groetjes Roos - team Webcare

Score voor Bruynzeel Keukens: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: