Wat een ontzettend slechte service! En wat een totaal respectloze benadering van klanten!!
De reparatie van onze vriezerdeur loopt al sinds augustus 2022. Inmiddels is er 6 keer een monteur langs geweest en is dit nog steeds niet verlopen. Steeds werd er een verkeerd paneel meegenomen, verkeerde kleur, verkeerde maat, verkeerd stelmeganisme.
Inmiddels al een mail gehad waar in stond dat ze niks voor ons kunnen doen. Uiteraard gelijk opgebeld. Gaven aan dat dit een foutje was, de zoveelste. Vorige week uitgebreid gemaild en gebeld met elkaar. Foto's uitgewisseld, afspraken gemaakt. Zouden eind van de week iets laten horen. Het is inmiddels vrijdag en ik heb nog steeds niks vernomen. Zojuist voor de 2e keer gebeld vandaag om te vragen naar de status en vervolgens ben ik uitgekafferd (ik heb er werkelijk waar geen andere woorden voor) door de medewerker aan de telefoon. Hij wilde mijn order niet opzoeken omdat hij van mij het ordernummer wilde hebben en weigerde om het via ons adres zelf op te zoeken. (terwijl zijn collega's het geen probleem vonden om het even via ons adres op te zoeken. In de tijd dat hij de discussie startte met mij, had hij mijn adres al 100 keer kunnen vinden). Toen ik aangaf er aardig klaar mee te zijn na 2.5 jaar gaf hij aan dat hij niks voor mij kon betekenen. Toen ik zei dat ik zijn leidinggevende wilde spreken zei hij doodleuk 'die werkt vandaag niet'. Oftewel; ik verbind je lekker niet door.
Ik ben echt woest! Nooit, nooit, nooooooit meer een Bruijnzeel keuken voor ons.
Mensen die twijfelen over Bruijnzeel; Stap over naar een andere keukenaanbieder, want deze service slaat werkelijk nergens op! Ik heb spijt als haren op mijn hoofd.
de verkoper in Gouda, aardige kerel.
Zorg dat de service goed verloopt en dat klanten niet 2.5 jaar (JAAAAAAA ECHT!!!) op reparatie en/of service moeten wachten..
Reactie Bruynzeel Keukens:
Beste Annemieke,
Ik kan me voorstellen dat je er na tweeënhalf jaar behoorlijk klaar mee bent. Jullie dossier is momenteel in behandeling bij mijn collega Gijs; met hem heb je meerdere malen contact gehad over de nog uit te voeren servicepunten. Dat je aan de telefoon wordt afgekafferd omdat je geen ordernummer bij de hand hebt is natuurlijk absurd en absoluut niet wenselijk; wij zijn er om je te helpen en dat kan altijd op meerdere manieren. Namens Bruynzeel Keukens bied ik je dan ook mijn oprechte excuses aan voor deze ervaring. Als kleine pleister op de wonde zal ik uiterlijk begin volgende week een kleine geste bij je laten bezorgen. Daarnaast zal jullie gehele servicetraject worden geevalueerd zodra het is opgelost. Uiteraard wordt hierbij gekeken naar een passende afsluiting.
Groeten,
Lara