Onze ervaring met Bromo is ronduit teleurstellend en verre van wat je mag verwachten van een bemiddelaar (zijn geen rijschool huren extern in). Ik zou ze niet eens één ster willen geven. De communicatie is werkelijk rampzalig. Al wekenlang was er geen enkele reactie mogelijk, ondanks herhaaldelijke pogingen om contact op te nemen.
Na het behalen van de theorie (wat mijn zoon via Bromo niet lukte, maar elders binnen slechts vier uur wel), hebben we Bromo een bericht gestuurd om praktijklessen en een examen in te plannen. Het bleef echter wekenlang stil. Zelfs na een reminder per e-mail kregen we slechts de reactie dat we moesten appen. Dit direct gedaan, maar opnieuw volgde een oorverdovende stilte.
Toen we uiteindelijk telefonisch contact kregen met een onverschillige medewerker van de klantenservice, leek er weinig tot geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kregen we via WhatsApp te horen dat de samenwerking met de praktijkopleider abrupt was beëindigd. Daarna bleef het weer stil. Uiteindelijk kregen we via WhatsApp te horen dat de samenwerking met de praktijkopleider abrupt was beëindigd. Dit bleek echter niet te kloppen, want toen wij contact opnamen met de praktijkopleider zelf, gaf deze aan nergens van op de hoogte te zijn. Dit toont een schrijnend gebrek aan professionaliteit én transparantie.
Wat ons extra frustreerde, was dat toen wij zelf via het praktijkopleider contact opnamen met de praktijkopleider (die we eerder al via Bromo hadden gemachtigd), alles binnen een uur geregeld was: lessen én examen. En ineens was Bromo wél snel om hun ongenoegen te uiten en te zeggen dat "dit zo niet werkt". Inderdaad, Bromo, dit werkt zo zeker niet.
Wij nemen ons verlies, maar het is duidelijk dat wij nooit meer voor Bromo kiezen. Onbetrouwbaar, slechte communicatie en een gebrek aan professionaliteit. Ik zou iedereen aanraden om ver weg te blijven van deze rijschool.