e Huizenga

Dd 20 2-26 van e.huizenga veenendaal
Ik heb 14-2 jl een verkeerde levering geretourneerd, maar nog steeds geen e 51,86 terug ontvangen, ondanks telefonische afspraak mike en mededeling via mail. Graag nu Z S M.
Ik had 3 kg bio abrikozen besteld maar kreeg 3 x halve kg. Op mijn vraag zij Mike aan Mike kreeg ik te horen dat ik het niet gratis retour kon zenden. Ik heb het dd 14-2 jl via dhl betaald retourneerd e 7,55. Dat vind ik een slechte service. Het is zeer de vraag of ik ooit weer bestel, tenzij jullie alsnog mij e 7,55 z s m terug storten.

Reactie Broeders Gezondheidswinkel:

Goedendag,
Het spijt ons dat u dit op deze manier heeft ervaren.
U geeft aan dat u kiloverpakkingen heeft besteld, maar 500 gram verpakkingen heeft ontvangen. Op uw factuur is echter duidelijk zichtbaar dat er 500 gram verpakkingen zijn besteld. Wij leveren altijd conform de bestelling zoals deze bij ons is geplaatst en passen dit achteraf niet aan. Wij vinden het jammer dat hier twijfel over is ontstaan.
Wat betreft retourneren: wanneer wij een fout maken, werken wij uiteraard altijd mee aan een passende oplossing. In dit geval is de levering conform de bestelling en hanteren wij geen kosteloos retourbeleid wanneer de wens achteraf anders blijkt te zijn (bijvoorbeeld voorkeur voor grotere verpakkingen).
Wij hebben geprobeerd om dit telefonisch met u te bespreken en samen tot een oplossing te komen. Helaas is dit ons niet gelukt.
Met vriendelijke groeten
Broeders Gezondheidswinkel

Score voor Broedersgezondheidswinkel.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: o a bio abrikozen