Bestellen gaat heel snel, ik snap dat het een gewone winkel is, maar soms word de bestelling pas na een aantal dagen verwerkt en dan duurt het vaak nog 3 dagen extra dat ik het ontvang. Nu weet ik het een jou ik er rekening mee.
Reactie Broeders Gezondheidswinkel:
Bedankt voor je positieve beoordeling en we willen toch nog graag even reageren op jouw opmerking over onze levertijden. We hanteren als standaard dat we na 1 of 2 werkdagen (weekend of feestdagen vallen af) leveren. Op doordeweekse dagen geldt dat voor bestellingen die we tot circa 16 uur binnenkrijgen, dat wanneer we alles op voorraad hebben, de bestelling die diezelfde dag nog wordt opgehaald door DHL of PostNL en normaal gesproken de volgende dag wordt afgeleverd. Als we niet alles in huis hebben, wordt de bestelling in principe de werkdag daarna verzonden. Mocht de verzending om welke reden dan ook niet binnen 2 werkdagen verzonden kunnen worden, dan nemen wij over het algemeen altijd contact op met de klant met de simpele vraag: wil je wachten of anders annuleren? M.a.w. uitgaan van standaard 3 werkdagen of een langere levertijd is wat ons betreft niet conform afspraak.