D. Klein

Zie eerdere input. Orderbevestigingen en Duidelijker informatie over waar supplementen aan bij (kunnen) dragen

Reactie Broeders Gezondheidswinkel:

Bedankt voor je beoordeling en uitgebreide terugkoppeling, waarop we graag nog even willen reageren. Over de vraag waar supplementen in kunnen bijdragen, zijn wij gebonden aan strenge wet- en regelgeving in Nederland, waarbij we niet zo maar iets kunnen melden over wat supplementen kunnen bijdragen aan je gezondheid. Dat is helaas niet anders, maar je kunt ons altijd bellen of mailen met vragen daarover.
Dan kort ook nog even over de andere punten. Jouw punt over de vertraging van de orderbevestiging begrijpen we niet,. want zodra je besteld hebt, krijg je direct een bevestiging van je bestelling en op het moment dat je bestelling gereed is voor verzending, krijg je opnieuw een mail over de verzending inclusief track & trace. Verder suggereer je dat wij in geval van acties soms eerst de standaardprijs zouden verhogen en dan een actieprijs hanteren. Dat punt wil ik nadrukkelijk bestrijden want dat is simpelweg gewoon niet het geval. Bovendien is dat wettelijk ook verboden, dus we zouden wel gek zijn om dat te doen en bovendien willen wij onze klanten zeker niet misleiden.

Score voor Broedersgezondheidswinkel.nl: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Solgar, vitals en Bio Green producten