B W

Online voorrad niet correct

Reactie Broeders Gezondheidswinkel:

Bedankt voor je review. We respecteren ieders mening maar het feit dat je ons een score van een 1 geeft, begrijpen wij niet helemaal. Je zegt dat de voorraad niet juist was en dat klopt in jouw geval ook (zal ik zo verder toelichten), maar scoort dan alles in en rondom onze webshop een 1? Dan even over de voorraad. Wij combineren onze eigen voorraad met die van een aantal groothandels om daarmee een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Die voorraden worden meerdere keren per dag en een flink deel zelfs meerdere keren per uur bijgewerkt, maar zijn nimmer realtime en dat is ook eerlijk gezegd niet realistisch. Je bestelt een product wat op dit moment door leveringsproblemen van de betreffende leverancier niet leverbaar is. In de laatste fase dat het product dan nog wel beschikbaar is, vindt er een enorme run op het product plaats, waardoor de voorraad op het moment van bestellen er dan nog wel is, maar in werkelijk dus niet meer. Dit komt incidenteel voor, maar is helaas niet te voorkomen. We vinden dat uiteraard vervelend voor onze klanten, want wij willen uiteraard ook liever wel leveren, maar we dit in jouw geval toch ook netjes opgelost door te bellen en het geld direct terug te storten?

Score voor Broedersgezondheidswinkel.nl: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: Vitals