Matige aftersales
Uw ervaring
Verkeerd geleverd Isoduct materiaal. Trage omslachtige afhandeling. Juiste materiaal lokaal gekocht. Verkeerd geleverde delen zouden gister worden opgehaald. Maar helaas, niemand gezien en ook geen bericht van transporteur. En geld heb ik ook nog niet retour. Kennelijk komt dat pas na het terugsturen van het niet bestelde materiaal.
Niet correcte volgorde.
Reactie Bouw-Handel.nl:
We begrijpen je frustratie. De verkeerde levering had niet mogen gebeuren en het is extra vervelend dat je het juiste materiaal zelf hebt moeten regelen.
We hebben DHL vooraf geïnformeerd over de bereikbaarheid van je locatie, maar de chauffeur gaf aan dat het pand gesloten was bij de ophaalpoging. Wij hebben ook gezien dat de retourlocatie niet hetzelfde is als het afleveradres.
Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zijn er drie mogelijkheden:
1. Je brengt het pakket naar het oorspronkelijke afleveradres. Laat het ons dan even weten, dan sturen we een nieuwe retourlabel voor die locatie.
2. Je geeft het pakket af bij een DHL-punt in de buurt. Hiervoor kun je de retourlabel gebruiken die je al van ons hebt ontvangen.
3. Je laat het ophalen op het huidige adres, zoals eerder gepland. Er is een kans dat DHL dit alsnog oppakt.
Laat ons weten wat je voorkeur heeft, dan denken we graag met je mee om dit netjes af te ronden.