Waardeloze apotheek
Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
Ik erger me kapot. Afgelopen dinsdag op tijd mijn medicijnen besteld. Wo, do, vr geen mail, dat het aangekomen is. Vrijdag na 11 uur begonnen te bellen. Tot 3x toe na 10 minuten opgehangen omdat ik maar in de wacht bleef staan. Dat was dus een half uur wachten voor niks. Uiteindelijk, omdat het nodig was, telefoon maar aan laten staan, in de hoop op contact. En ja hoor. Uiteindelijk werd er toch een keer opgenomen, na meer dan 10 minuten wachten. Wat blijkt? De machtiging is verlopen. De dokter is gevraagd die te verlengen, maar de dokter is op vakantie. En dan hoor je dus niks. Hoe moeilijk is het nou, om de klant daarvan op de hoogte te stellen. Nu ga ik zelf op vakantie en heb ik niet genoeg medicatie bij me.
Bel de klant even, als je medicijnen niet kunt leveren. Dit is al de 2e keer dat ik voor niks zit te wachten en er iets mis is gegaan in de communicatie met de huisarts.
Reactie Boots apotheek:
Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt me enorm te horen dat u zo'n vervelende situatie heeft meegemaakt met uw medicatie. Ik begrijp dat het frustrerend is om te wachten op een levering en vervolgens te ontdekken dat er een probleem is, vooral nu u op vakantie gaat.
We nemen uw feedback zeer serieus en zullen uw tip zeker ter harte nemen. Het is belangrijk voor ons om onze klanten goed te informeren, vooral als er iets misgaat met hun medicatie. We zullen intern bespreken hoe we de communicatie kunnen verbeteren, zodat u in de toekomst tijdig op de hoogte wordt gesteld.
Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Als er iets is dat we nu voor u kunnen doen, laat het ons dan alstublieft weten. We zijn hier om te helpen en willen ervoor zorgen dat u de zorg krijgt die u nodig heeft.
Boots